Skiveafdelingen flytter fra Søndergade nr. 11 til nr. 13

Sparekassen har købt naboejendommen, Søndergade 13, der nu huser Houmøllers Møbler, som Skiveafdelingen rykker ind i. Overtagelsen sker 1. februar 2025, men flytningen sker over sommeren 2025. 

Her får sparekassen cirka dobbelt så mange kvadratmeter at råde over, og det er blevet nødvendigt, eftersom alle kroge i sparekassens nuværende ejendom i Søndergade 11 allerede er udnyttet. Her er ganske enkelt ikke plads til en eneste medarbejder mere.

Siden Sparekassen samlede det meste af kunderådgivningen i Skive for nogle år siden har pladsen været trang. Også fordi antallet af medarbejdere samtidig er steget løbende til i dag 35.

I dag sidder medarbejderne fordelt i mange lokaler i flere plan. Tanken er, at sparekassens ansatte fremover kommer til at sidde i ét stort lokale. Det bliver så suppleret med en række mindre rum. Dels til møder, og dels til at medarbejderne kan trække sig tilbage, hvis man har brug for at et mere roligt miljø til at løse en opgave.

- Det, at vi bliver samlet, giver os nogle fysiske rammer, hvor medarbejderne får nemt ved at sparre med hinanden og og udveksle ideer, og hvor man let kan søge råd, siger direktør Kurt Nielsen.